Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

Birthday Celebration

Walaupon birthday Faris dah lepas beberapa hari tapi kemeriahan meyambutnya amat bermakna..kali ni ibu dan abah decide untuk buat birthday party kt kampung..kebetulan masa tu balik kampung..dan kebetulan juga celebrate sekali dgn birthday Amin (Faris' cousin) for his 12th birthday..

On 29/12 buat majlis kecik2 ajak jiran2 kat kampung and budak2..menu laksa penang, mihun goreng, bubur kacang hijau dan pastinya kek..tp Faris tak berapa sporting hari tu..so tak leh nk amik gamba dia 'potong kek'...nk dokong jerr..Faris dapt 4 pasang baju..wah wahh untung la sambut kt kg nie..hehe..btw ni je gambo yg sempat snap ms hari tu..