Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Flying With CESNA Aircraft

Actually dah lame dah abah fly ni..tp hr ni baru sempat nk update entry..hmmm ni kire hadiah ibu utk abah for our anniversary..abah sorg je yg fly sbb masa ni ibu tgh peknen kan adik Zara & Faris..x boleh la fly...kalo boleh fly pon ibu mesti takotttt..haha..jom kite tgk gamba...layanzzzz :)












Faris Is 3...

Skrg umur Faris dh nk masuk 4 thn dh..tp entry untuk birthday Faris yg ke 3 baru sempat nk update hr ni...hehe..cam biase la birthday Faris celebrate kt kg sbb kebetulan time hjg thn je blk kg..bt ala kadar je..panggil jiran2...tempeh kek angry bird n tok ma masak laksa Kelantan & laksa penang..yum yum yummm..yg kelakarnye Faris nk pakai sweater ms celebrate birthday die tuh padahal masa tu panas je..mentang2 lah sweater tu br beli..ape2 pon layan gambo je lah..







Bulan 4 2013  birthday adik plak..tp celebrate kt KL je lah...cygggg anak ibu...mmmuuaahhhsss!!!

My Cutey Lil Izz Zara Delisha

Huhhhh..dh bersawang dh blog ni..bkn setakat bersawang rasenye dh smpai tahap berkulat dh sbb dh lama sgt x update blog ni...byg kan last update masa Apr 2012..skrg dh masuk bln 7 2013..almost setahun lbh x update..huhuhu kesian Izz Zara sbb ibu x sempat lgsg nk update cerita-ceriti psl Zara dari mula2 lahir smpai skrg dh blh berjalan dh..smpai Zara dh nk dpt adik baru..hmmm ape2 pon ibu tetap syg kan anak2 ibu...utk entry kali ni ibu just nk upload gamba2 Zara & abg long Faris putera puteri ibu yg comel ni...