Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

Pesta Flora 2011

Last weekend bawak bawak Faris jln2 kt Pesta Flora 2011 @ Putrajaya..almost every weekend bwk buah hati bonda ni jln2 sbb Faris suka sgt bila naik kereta dn gi jln2..dh ibu dan abahnye kaki jalan...hehe...ye la drp dok terperap je kat umah lbh baik kuar jln2 amik angin smbil mengeratkan lg kasih syg kan..by the way..let's see the photos...














Let's Go To The Zoo

Weekend lepas abah bwk anak terunanya tgk binatang kt Zoo Negara..dh namanya tgk binatang kan of course la kt Zoo...takkan kt Waterpark plak kan..hehe..actually dh penah bawak Faris dtg Zoo ni tp masa tu dia kecik lg..tak leh jln lg..and then tak smpai separuh raound dia dh tertidur..so tak sempat la tgk gajah & zirafah..tp kali ni kire puas hati la sbb Faris berpeluang tgk sume binatang except crocodile & snakes..tak lalu plak kt kawasan tu..tak pe la..bukan main seronok Faris dpt tgk binatang secara real..ye la sblm ni tgk dlm TV je..tp dlm byk2 binatang tu Faris paling takut tgk gajah la..smpai nk nangis bila bwk dia dekat dgn gajah..besar la katakan..ape2 pon kite layan gambar je lah..